Yeni Öğrencilerimizle Uzaktan Uyum Etkinliği

Üniversitemize 2020-2021 akademik yılında kayıt olan uluslararası öğrencilerimizle uyum etkinliği kapsamında çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü tarafından 2020-2021 akademik yılında yeni kayıt yaptıran uluslararası öğrencilerin üniversiteye ve çevreye uyum sağlamalarını kolaylaştırmak için ‘Çevrimiçi Oryantasyon Sunumu’ gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen sunumda üniversitenin yapısı, kısa tarihçesi ve olanakları anlatılarak, şehir hakkında bilgiler verildi.

Toplantıda; Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan Öğr. Gör. Safinur Coşkunsu Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi’ni (UBYS) ve bilgi teknolojileri konularında sunum yaparken, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan Kadir Gül ders kayıt süreçleri hakkında uygulamalı anlatım yaptı. Kütüphaneci Ülkü Özgüven kütüphane olanakları ve uzaktan çevrimiçi kaynaklara erişim konusunda ve Hekim Vildan Başbuğ da Mediko-Sosyal birimindeki hizmetler hakkında öğrencilere bilgiler verdiler.

Toplantıyı kaçıran öğrencilerimiz sunumun video kaydına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirler.