KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA DUYURUSU

Uluslararası Öğrenci ve Yurtdışı Eğitim Koordinatörlüğü'nde 2018-2019 akademik yılında çalıştırılmak üzere kısmi zamanlı öğrenci alınacaktır. İstenen belgeler ve diğer detaylar aşağıda verilmiştir. Öğrencilerin istenen bu belgelerle birlikte bizzat koordinatörlüğümüze başvuru yapmaları gerekmektedir.

BAŞVURU TARİHİ     : 10 Eylül-01 Ekim 2018

BAŞVURU YERİ         : ULUSLARARASI ÖĞRENCİ VE YURTDIŞI EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ (Bilg. İşl. Cihan BOZKURT)

KONTENJAN             : 2 (İki)

İSTENEN BELGELER : Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.

ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU FORMUNA EKLEMESİ GEREKEN
BELGELER :

1- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2- Öğrenci Belgesi

3- Öğrenci Disiplin Belgesi

4- Anne ve/veya Babanın Gelirini Gösterir Belge/ Maaş Bordrosu. (Anne ve/veya Baba çalışmıyor ise ÇALIŞMADIĞINA DAİR BELGE)

5- Adli Sicil Kaydı

6- Ziraat Bankası Hesap Numarası  ( İl ve Şube İsmi Belli Olacak Şekilde  Kendisine Ait IBAN No Gösterir  Belge)

(Örn: Bartın/Yalı Şubesi TRXX XXXX XXXX)

Birim bazlı kısmi öğrenci kontenjan tablosuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.
İş ve İşleyiş takvimine ulaşmak için TIKLAYINIZ.
Bartın Üniversitesi Kısmi Zamanlı Öğrenci Usul ve Esaslarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

NOTLAR :

1- İş başvuru formunun üzerinde fotoğraf olması zorunludur. Aksi takdirde başvuru geçersiz sayılacaktır.

2-  Bu formu doldurmak Koordinatörlüğümüzü hiçbir taahhüt altına sokmaz.

3- İş başvuru formu doldurularak çalışmak istenen birime teslim edilecektir.

4- Bartın Üniversitesi Senatosunun 09/10/2015 tarihli Senato kararlarının 6. maddesi uyarınca disiplin cezası ve/veya okulu uzayan öğrencilerin başvuru formları dikkate alınmayacaktır.

5- Şehit ve Gazi Çocukları ile engelli öğrencilere öncelik verilecektir.

6- Kısmi zamanlı olarak çalışmak isteyen öğrenciler yalnızca bir birime müracaat edebilir.