Kutlubey Genç Ofis ile Tanışma

Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kutlubey Genç Ofiste görev yapan Gençlik Liderleri Şükran ÖZ, Cemal ÖZ ve Muhammed Yusuf GÖKÇEN Koordinatörlüğümüzü ziyarete geldi.

Üniversite genç ofislerimizde gençlerimizin kültürler arası farklılıkları keşfetmesi, geniş bir dünya görüşüne sahip olmasının sağlanması, Türk ve Dünya kültürünün tanınması ve tanıtılması, farklı ülkelerden ülkemize eğitim almak için gelen üniversiteli gençlerin üniversiteye ve ülkemize uyumlarının sağlanması amacıyla kültür ve geleneklerin tanıtıldığı “ Üniversite Genç Ofisler Kültür Buluşmaları” programı hakkında bilgilendirme yaptılar.

Üniversitemizde öğrenim gören Endonezya, Cibuti, Afganistan, Kazakistan, Özbekistan ve Filistin uyruklu Uluslararası öğrencilerimizden temsilcilerinde katıldığı toplantıda Kutlubey Genç Ofisi ve “ Üniversite Genç Ofisler Kültür Buluşmaları” programının tanıtımı ve ilerleyen haftalar için planlamaları gerçekleştirildi.

Katkılarından dolayı Kutlubey Genç Ofiste görev yapan Gençlik Liderlerine teşekkürlerimizi sunarız.

TANITIM

Uluslararası Öğrenci Oryantasyon Programı