TÜRKİYE TÜRKÇESİ DİL YETERLİLİK SINAV SONUÇLARI

2018-2019 akademik yılı için yapılan başvurular sonucunda üniversitemize kayıt hakkı kazanan öğrenciler için yapılan Türkçe Dili Yeterlilik Sınavı sonuçları açıklanmıştır.

Okuma-Anlama, Dinleme, Yazma ve Konuşma olarak 4 farklı beceride gerçekleştirilen yeterlilik sınavında başarılı ve başarısız olan öğrencilere ait sınav sonuç listesine bu ilandan ulaşılabilmektedir.

Başarılı veya başarısız tüm öğrencilerimiz, kayıtlarını 13-17 Ağustos tarihlerinde başvurduğu ve öğrenim görmeye hak kazandığı ilgili birimden yaptırabilirler.

Sınavlarda başarı sağlayan adaylarımız; sonuç belgelerinizi 14 Ağustos 2018 Salı günü, konuşma sınavının yapıldığı BÜ-DEM (Bartın Üniversitesi Dil Eğitim-Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi) binasından alabilirsiniz.

Sınavda yeterli başarıyı sağlayamayan öğrencilerimiz Merkezimizde hazırlık sınıflarına kayıt olmak için lütfen BÜ-DEM ile irtibata geçiniz.

SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

TANITIM

Uluslararası Öğrenci Oryantasyon Programı